Bereikbaarheid en Kennismakingsavond Nelson Mandela

Nelson Mandela school slecht bereikbaar…

Vorige week zijn wij het nieuwe schooljaar gestart met uw kinderen in het nieuwe, prachtige gebouw van de Nelson Mandela school.

Zoals met heel veel nieuwe dingen is alles vanaf de start niet in één keer perfect. Helaas werkt de telefoonaansluiting tot op heden nog steeds niet naar behoren en zijn we daardoor niet goed bereikbaar. Er wordt op dit moment hard gewerkt om dit probleem zo snel mogelijk opgelost te hebben.

Tot die tijd kunt u ons, onder schooltijd, ook proberen te bereiken via het volgende mobiele nummer: 0619542279

Onze excuses voor het ongemak…

Kennismakingsavond / informatieavond

Op woensdag 26 augustus is er een kennismakingsavond / informatieavond voor alle ouder(s) / verzorger(s) van onze leerlingen.

Deze avond is specifiek bedoeld voor ouder(s) / verzorger(s). U wordt daarom vriendelijk verzocht kinderen, zo mogelijk, thuis of bij de oppas te laten.

Tijdens de kennismakingsavond / informatieavond kunt u kennis maken met de nieuwe leerkracht van uw kind. Ook zal er informatie gegeven worden over het leerjaar van uw kind.. Wat gaan ze leren? Wat gaan we allemaal doen?

Daarnaast zal de Nelson Mandela jaarkalender worden uitgedeeld. Ouders die niet aanwezig kunnen zijn tijdens deze avond, kunnen de jaarkalender op één van de dagen na de kennismakingsavond persoonlijk op komen halen bij de leerkracht van het oudste kind uit uw gezin.

In verband met de hoge drukkosten van de jaarkalender wordt er per gezin maar 1 exemplaar uitgegeven. De kalender is daarnaast in te zien en als pdf-bestand te downloaden via onze website.

Eventuele wijzigingen in de papier jaarkalender zullen worden aangepast en gecommuniceerd worden via onze website en onze Facebook pagina. Houdt deze dus beide goed in de gaten!

Wij hopen u woensdagavond, 26 augustus om 19:00 uur, allemaal te mogen begroeten.

Team Nelson Mandela School