OuderKindadviseur

Mijn naam is Mireille Cornelisse. Ik werk als ouder- en kind adviseur op de Nelson Mandelaschool en in uw wijk op dinsdag ochtend, donderdag en vrijdag.

U kunt bij mij terecht met kleine en grote vragen over opvoeden en opgroeien. Bijvoorbeeld over pesten, opkomen voor jezelf of ruzie thuis.

Maar ik kan ook tips geven om uw kind beter te laten eten of slapen of om een leuke activiteit na school te vinden.

We kijken samen wat er nodig is. Misschien bent u al geholpen met een gesprek. Als er meer nodig is, maken we samen een plan. Ik kan uw kind helpen met tips, gesprekken of een training.

Als ouder- en kindadviseur maak ik deel uit van het Ouder- en Kindteam Oud Oost. Daarin werken ook jeugdartsen en jeugdpsychologen die ik snel kan betrekken als dat nodig is.

En ook de jeugdgezondheidszorg wordt vanuit het Ouder- en Kindteam geboden: op de basisschool wordt de gezondheid van iedere vijfjarige en iedere tienjarige onderzocht door een van mijn collega’s.

Om goed bereikbaar te zijn voor ouders en kinderen, houd ik op de dinsdag ochtenden van 8:45 tot 9:45 inloopspreekuur op school.

Ik ben onafhankelijk van school en ga zorgvuldig om met uw informatie. Als u als ouders het goed vinden, werk ik wel samen met school. Belangrijk is dat u en uw kind goed en snel geholpen worden.

U kunt mij bereiken via 06 30776627, of m.cornelisse@oktamsterdam.nl Meer informatie: www.oktamsterdam.nl